Fugearbejde og omfugning

Hos Murermester Nicolai Pretzmann udfører vi fugearbejde og omfugning på alle typer af murstensboliger. Ødelagte og hullede fuger i murværket kan give frostsprængninger og større skader, og det er derfor vigtigt at få disse udbedret, inden problemet udvikler sig.

Vi udfører bl.a.:

  • Udfræsning af gamle fuger
  • Omfugning
  • Reparation af fugeskader
  • Vedligeholdelse af murværk

 

Bevar charmen i din bolig

Omfugning er en god teknik til vedligeholdelse af ældre boliger, samtidig med at stilen og charmen ved huset bevares. Ved omfugning udskiftet blot fugen, mens de gamle, unikke mursten bevares. Ønsker du en større renovering af huset facade, udfører vi også pudsning og vandskuring af murstenshuse. 

 

Fokus på kvalitet

Vi er en kvalitetsbevidst murermester med fokus på den gode service. Uanset årsagen udfører vi altid fugearbejde præcis efter dine ønsker, så du bliver 100% tilfreds med resultatet. Vi bestræber os på, at renoveringsarbejde på din bolig skal give dig så lidt besvær som muligt. Vi sørger derfor altid for at rydde op og rengøre arbejdsområdet, når vi er færdige. Har du særlig ønsker til, hvornår arbejdet skal udføres, så finder vi altid en løsning. 

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Ingen opgave er hverken for stor eller lille for os. Kontakt os på telefon 93101711 eller e-mail info@npmurer.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Fjerritslev og har tidligere hjulpet mange tilfredse kunder i Brovst, Løgstør, Aabybro og resten af lokalområdet.