Facaderenovering af murstensboliger

Trænger din boligs facade til en kærlig hånd? Vind og vejr kan slide hårdt på facaden, selvom der ikke umiddelbart er synlige skader. Hos Murermester Nicolai Pretzmann tilbyder vi alt i facaderenoveringer på både villaer og parcelhuse i hele Nordjylland, heriblandt Fjerritslev, Brovst, Løgstør og Aabybro.

Vi udfører bl.a.:

  • Rensning og rengøring af facaden
  • Reparation af skader
  • Vandskruring med og uden farve
  • Netpudsrenovering
  • Ompudsning

 

En god investering

Alt afhængig af facadens stand, udfører vi både større og mindre reparationer samt totalrenoveringer. Vi laver altid en grundig vurdering af netop din bolig, så vi bedst muligt kan vejlede dig om de mange muligheder. En facaderenovering er en god investering i den ældre bolig, der både tilfører stor værdi til husets fremtoning og økonomisk værdi ved et eventuelt salg. 

 

Vi vejleder dig

Med vores erfaring og kompetencer inden for facaderenovering står vi klar til at vejlede dig om alt fra materialevalg til udtryk. Vi kommer gerne med kreative ideer og løsningsforslag i forbindelse med dit projekt, så vi i samarbejde med dig kan komme frem til den helt rigtige løsning. Vi sætter en ære i at udføre et godt, solidt stykke håndværk, hvor der både er taget høje for æstetik og kvalitet.

 

Kontakt os og høre mere

Trænger din bolig til en facaderenovering, så kontakt os på telefon 93101711 eller e-mail info@npmurer.dk. Vi kommer gerne ud til dig og ser opgaven an, så vi kan give et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.