Trænger din bolig til nyt badeværelse?

Hos Murermester Nicolai Pretzmann udfører vi alle opgaver i forbindelse med renovering, istandsættelse eller nybyg af badeværelser. Hvad enten du skal have skiftet et par ødelagte klinker eller opbygget et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi udfører bl.a.:

  • Flise- og klinkearbejde
  • Opbygning af brusevægge
  • Rådgivning omkring placering af toilet, vask, brusekabine m.m.
  • Nedbrydning
  • Totalrenoveringer 

Udover de nævnte arbejdsområder udfører vi også udvendig flise- og klinkearbejde på eksempelvis trapper, facader eller terrasser. 

 

Vi tager os af hele projektet

Når du skal have nyt badeværelse tager vi os af alle projektets faser – fra start til slut. Ved mindre istandsættelsesopgaver kan vi typisk udføre hele opgaven selv, men ved nybyg og større totalrenoveringer har vi brug for assistance fra erfarne elektrikere, tømrer og VVS’ere. Med os som samarbejdspartner slipper du for selv at stå for denne kontakt. Vi påtager os gerne hele ansvaret for projektet.

 

Kunden i centrum

Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Vi ved, at et badeværelse skal være både funktionelt og flot, hvis det skal opfylde dine ønsker til et drømmebadeværelse. Igennem tæt dialog med dig som kunder sørger vi for, at du kan være så involveret i projektet, som du ønsker. 

 

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os på telefon 93101711 eller e-mail info@npmurer.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Fjerritslev, men hjælper kunder i hele lokalområdet – heriblandt Brovst, Løgstør og Aabybro.